Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (12)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Передера Ж$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
1.

Передера Ж. О. 
Визначення якості свинини при застосуванні різних систем годівлі [Електронний ресурс] / Ж. О. Передера, Н. C. Щербакова, С. Б. Передера // Науково-технічний бюлетень. - 2013. - № 109(2). - С. 117-121. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ntb_2013_109(2)__23
Попередній перегляд:   Завантажити - 268.4 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Щербакова Н. С. 
Визначення натуральності вершкового масла [Електронний ресурс] / Н. С. Щербакова, Ж. О. Передера, С. Б. Передера // Вісник Житомирського національного агроекологічного університету. - 2016. - № 1(1). - С. 355-360. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vzhnau_2016_1(1)__50
Попередній перегляд:   Завантажити - 480.783 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Щербакова Н. С. 
Знезараження ковбасних виробів за допомогою мікрохвиль [Електронний ресурс] / Н. С. Щербакова, Ж. О. Передера, С. Б. Передера, А. Ю. Лубенська // Вісник Полтавської державної аграрної академії. - 2015. - № 1-2. - С. 106-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VPDAA_2015_1-2_25
Наведено дані про знезараження ковбасних виробів НВЧ-хвилями. Встановлено, що на зменшення кількості мікроорганізмів у ковбасних виробах впливають режим потужності мікрохвильової печі та час обробки зразків. Визначено, що час обробки проби має більш значний вплив на зменшення кількості мікроорганізмів у ній, аніж вибраний режим потужності мікрохвильової печі. Тривале опромінення виробів НВЧ-хвилями (протягом 3-х хв) сприяє знищенню більшої кількості мікроорганізмів, але мінімальний час (1 хв) достатній для зменшення кількості мікрофлори ковбасного виробу сумнівної свіжості для того, щоб вважати його не шкідливим для організму людини після знезараження.
Попередній перегляд:   Завантажити - 403.294 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
4.

Щербакова Н. С. 
Визначення якості курячих яєць виробництва ПАТ "Полтавська птахофабрика" [Електронний ресурс] / Н. С. Щербакова, Ж. О. Передера, С. Б. Передера // Вісник Полтавської державної аграрної академії. - 2015. - № 4. - С. 61-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VPDAA_2015_4_17
Наведено дані щодо показників якості та безпеки курячих яєць, які виробляє ПАТ "Полтавська птахофабрика". Досліджено яйця на вміст токсичних елементів, таких як: свинець, кадмій, ртуть, мідь, цинк, миш'як, а також антибіотиків. Визначено вміст жиру у жовтку та каротиноїдів. Проведено органолептичні дослідження та овоскопію. Встановлено, що яйця курячі, які надійшли з ПАТ "Полтавська птахофабрика", за показниками якості відповідають показникам чинних нормативних документів.
Попередній перегляд:   Завантажити - 337.528 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
5.

Передера С. Б. 
Вплив дезінфекційного розчину на основі полігексаметиленгуанідін гідрохлориду на санітарно-показникові мікроорганізми та білих мишей [Електронний ресурс] / С. Б. Передера, Ж. О. Передера, Н. С. Щербакова, Є. О. Держговська // Вісник Полтавської державної аграрної академії. - 2017. - № 3. - С. 91-93. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VPDAA_2017_3_21
Наведено дані щодо аналізу дії дезінфекційного засобу на основі полігексаметиленгуанідіну гідрохлориду (ПГМГ-ГХ) на санітарно-показникові мікроорганізми та білих мишей. Встановлено, що фенольний коефіцієнт "ПінаСепт" відносно S. aureus, E. coli становить 7,4 та 5,9. Окрім цього "ПінаСепт" проявляє виражену дезінфікуючу активність, під час проведення щоденної аерозольної обробки протягом 14 днів препарат є біобезпечний для організму лабораторних мишей, що доведено на основі клінічних та патологоанатомічних досліджень.
Попередній перегляд:   Завантажити - 392.595 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
6.

Передера С. Б. 
Визначення якості та безпеки яловичини при запаленні молочної залози [Електронний ресурс] / С. Б. Передера, Ж. О. Передера, Н. С. Щербакова // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. - 2017. - Вип. 35(2.1). - С. 91-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pzvm_2017_35(2
Попередній перегляд:   Завантажити - 36.743 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Щербакова Н. С. 
Моніторінг забруднення бенз(а)піреном води та снігу у Полтавській області [Електронний ресурс] / Н. С. Щербакова, Ж. О. Передера, С. Б. Передера, О. О. Безгодько // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. - 2017. - Вип. 34(2). - С. 357-360. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pzvm_2017_34(2)__83
Попередній перегляд:   Завантажити - 33.408 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Щербакова Н. С. 
Зміни у законодавстві України щодо призначення судово-ветеринарних експертиз та порядку залучення експертів [Електронний ресурс] / Н. С. Щербакова, С. Б. Передера, Ж. О. Передера, Є. А. Щербаков // Вісник Полтавської державної аграрної академії. - 2018. - № 1. - С. 132-134. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VPDAA_2018_1_27
Наведено дані щодо аналізу змін до кримінально-процесуального законодавства України в питаннях правових підстав проведення експертиз та порядку залучення експертів ветеринарної медицини. Встановлено, що зміни до кримінально-процесуального законодавства України в питаннях правових підстав проведення експертиз та порядку залучення експертів ветеринарної медицини показує систематичне наближення нормативно-правової бази України в кримінальному процесі до міжнародних норм і стандартів, і спрямовані на досягнення максимального рівня неупередженості з боку учасників кримінального судочинства.
Попередній перегляд:   Завантажити - 384.407 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
9.

Передера С. Б. 
Моніторинг некробактеріозу великої рогатої худоби в агрофірмі "Маяк" Котелевського району Полтавської області [Електронний ресурс] / С. Б. Передера, М. В. Колотій, Ж. О. Передера, Н. С. Щербакова // Вісник Полтавської державної аграрної академії. - 2017. - № 1-2. - С. 126-128. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VPDAA_2017_1-2_27
Наведено дані щодо моніторингу серед стада великої рогатої худоби тварин з патологією ураження копитець в агрофірмі "Маяк" за останні роки. Виявлено, що патологія копитець неінфекційного характеру становила до 30 % від загальної кількості уражених копитець, а у 70 % спостерігалось ураження копитець інфекційної патології - некробактеріоз. Серед молодняку великої рогатої худоби 8 - 17-місячного віку некробактеріоз спостерігався у 2013 р. у 3,6 % тварин з 406, а у 2015 р. - 2,9 % з 617 тварин. Встановлено, що середній вік тварин, хворих на некробактеріоз, становить 6 - 7 років, з 939 хворих 190 - 20,2 %, а це - високопродуктивні тварини.
Попередній перегляд:   Завантажити - 344.258 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського